23948sdkhjf

HF og Banner forbedre overvågningen hos Danfoss Kolding

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Forbedre din maskinstatus overvågning med trådlæse løsninger

Servicepersonale i store produktionsanlæg er ofte overbooket og har brug for at prioritere maskinstatus og vedligeholdelse. Overvågning af maskinkritiske stop eller fejl er endnu vigtigere. Ved hjælp af Banners trådløse løsninger kan maskinvedligeholdelse og indgreb optimeres og prioriteres væsentligt.
 

Fem maskiner hos DANFOSS Kolding blev udstyret med PM Series Wireless Node. Hvert knudepunkt indsamler inputdata fra maskinen og sender statusoplysninger til en PM Series trådløs gateway i serviceafdelingen. Gatewayen udløser K50 LED indikatorer svarende til hver maskine, og lyset giver således en tydelig angivelse af maskinens status. TL70 trådløse lystårne blev brugt til de maskiner, der kunne have flere status eller fejl.

Udfordring: Produktionsanlægget ønskede at tilføje ens K50 LED indikatorer på hver maskine. Dette ville give personalet, som arbejdede ved en af maskinstationerne, visuel status over alle de andre maskiner og derved gøre dem i stand til at optimere vedligehold ved at prioritere bedre.

Løsning: En forprogrammeret DXM100-controller installeret i serviceafdelingen realiserede kortlægningen og var i stand til at koordinere kommunikationen mellem hvert knudepunkt og de forskellige indikatorlamper. System var let at installere og tilpasset den eksisterende infrastruktur på kundens anlæg.

Fordele: Banner trådløse kommunikation gør det nemt at forbinde fjerntliggende maskinstationer til serviceafdelingen uden dyre kabeltræk. DXM controlleren giver mulighed for en bred vifte af kortlægningsmuligheder. Programmer kan forud defineres og uploades til DXM controlleren. Dette letter installationen ved at reducere installationstid og -omkostninger, især når en kunde har mere sofistikerede behov for maskinovervågning.

Anvendte produkter:
Trådløs controller: DXM100-B1R3 x1
Trådløse moduler: DX80G2M6S-PM8 x1 / DX80N2X6S-PM8 x5
Lys og indikator: K50 x25 og TL70 trådløs x1

Kunden udtaler: 
”Jeg synes, at det trådløse anlæg kører fortræffeligt. Det er optimeret med kraftigere antenner, så jeg fornemmer, at det kører 99,5% problemfrit. Jeg oplever stort set ikke driftudfald på enhederne, og respekterer man, at der skal gå 45 sekunder mellem 2 tryk for bedste sandsynlighed for 100% registrering, og at lamperne kan blinke kortvarigt i løbet af en dag, så fås det næppe bedre.

Jesper Christensen DANFOSS”

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.1