23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan laver man et træpillefyr!

Den. 8/9-2018 fra 10.00 til 15.00 afholder RUSTEK A/S, ÅBENT HUS, i samarbejde med NBE Production a/s!

På dagen vil der være mulighed for at se hele produktionen i fuld drift, herunder fremstilling af de mest moderne og mest avancerede træpillefyr på markedet, ”RTB” og sidste skud på stammen ”Blackstar+”
Derudover de senest tilkomne produkter, RTB AIR(Varmluftovn på træpiller), samt seneste generation af RTB BBQ(Træpillegrill)
Produkterne bliver produceret på noget af de mest moderne indenfor metal bearbejdning der findes, fuldautomatisk laserskæring på et af DK´s hurtigste anlæg, Robotter der betjener både bukkemaskiner, svejsning, og den helt nye fuldautomatiske Panelbukker osv. osv., altså en masse spændende at se på!
NBE Production a/s er en af Nordeuropas største indenfor salg af biobrændsels anlæg, og er kendt for stærke brands som Woody, Scotte, RTB og Blackstar, som er DK´s ubetinget mest solgte typer af træpille fyringsanlæg!
Ud over produktionen vil der være stande betjent af vores forhandlere, hvor man kan få rådgivning indenfor energi til hjem og virksomhed!
Der vil naturligvis være mulighed for at se de færdige produkter, samt et komplet fyrrum, udstyret med 4*50KW RTB kedler koblet som et Kaskade(Serie) system, gennem hele dagen vil NBE´s produktspecialister være tilstede, og kan fortælle om de helt nye detaljer på alle produkterne!
På dagen vil der, ud over en masse at se på, også være lidt godt til både maven og ganen, hoppeborg til ungerne samt konkurrence!

RUSTEK A/S
Bjørnevej 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33389477
P nummer: 1004938636

Kontaktperson

RR
Rene Ramsdahl
Direktør
+45 96837131 rene@rustek.dk

Send til en kollega

0.047