23948sdkhjf

SÅDAN anvender Skallerup Seaside Resort Cleverhouse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Softcontrol ApS

Skallerup Seaside Resort og Henrik Nielsen vil til hver en tid varmt anbefale SoftControl og Cleverhouse energistyring til andre.

For 5 år siden startede Henrik Nielsen, der er teknisk chef på Skallerup Seaside Resort, dialogen med SoftControl omkring deres styringssystem Cleverhouse. Det eksisterende system som Henrik rådede over på feriecenteret var forældet – og han havde ikke længere mulighed for at få det serviceret.

Så der skulle noget nyt til! Og efter at have fået information om hvad SoftControl kunne tilbyde valgte Skallerup Seaside Resort i 2014 at lægge den første af mange ordre hos SoftControl – og arbejdet med at installere styresystemet begyndte. Henrik var faldet for fleksibiliteten i systemet – og det at der er tale om ”PLUG & PLAY” – gjorde / og gør stadig at det er nemt at skifte over.

Så nu 5 år efter styres varmen i 223 huse på feriecentret af Cleverhouse. Derud over bruges det til energiafregning -Tænd/Sluk styring af den udvendige belysning både ved de enkelte ferieboliger og på fælles-arealerne Tænd/Sluk af el-varme i ca 100 huse - overvågning af røgalarmer – overvågning af jordvarmeanlæg og energirapporter til internt brug. Henrik har den udfordring at når der skal laves noget i feriehusene – skal det jo selvfølgelig foregå når de IKKE er lejet ud. Og være klar igen til en bestemt dato – når der igen er lejere.

Når feriecentrets gæster henvender sig i receptionen om f.eks. den udvendige belysning på det feriehus de har lejet, kan pigerne i receptionen ændre på tænd/sluk tiden for det pågældende hus mens denne gæst er der. Når gæsten så tjekker ud – går systemet automatisk tilbage til standardindstillingen. Når en feriebolig er lejet ud tænder varmen automatisk en given tid før gæsten checker ind, så der er lunt og rart når gæsten kommer.

Et par af Henriks servicemedarbejdere var med i opstarts processen, og de fik stille og roligt styr på at anvende systemet via PC-programmet, hvor den grafiske brugerflade giver et godt overblik over hele centeret – definerer alle ferieboligernes tilstand, om de er beboet af lejere – i service – er ubeboet eller om der er en alarm der er gået igang. Når der går en alarm igang får teknikerne besked via sms og mail og så kører de ud og fejlfinder og får udbedret fejlen.

Pc-programmet er brugervenligt og det samme gælder App’en som Henrik og hans medarbejdere dog ikke har brugt særlig meget idet Pc’en giver et bedre overblik over den relativt store installation.

Henrik efterlyser at systemet kan sortere alarm beskeder, så f.eks. temperatur alarmer går til en person og røgalarm alarmer til en anden. Det er noget han har talt med SoftControl’s udviklere om, så han håber at det kommer med tiden.

 Når de indimellem har stået med nogle udfordringer har de taget fat i producenten SoftControl og Henrik er meget tilfreds med den hjælp og support der er blevet ydet ham og Skallerup Seaside Resort. Respons tiden er tilfredsstillende og problemerne bliver løst.

Skallerup Seaside Resort og Henrik Nielsen vil til hver en tid varmt anbefale SoftControl og Cleverhouse energistyring til andre.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Softcontrol ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Softcontrol ApS

Billeder & videoer

2 skallerup

Send til en kollega

0.095