23948sdkhjf

Har du eller dine medarbejdere tørre slimhinder grundet tør luft?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Hvis indeklimaet på din arbejdsplads er dårligt, vil du som medarbejder typisk opleve en række sundhedsmæssige gener. Én af disse gener er tørre slimhinder i næsen.

Lav luftfugtighed svækker vores slimhinder

Næseslimhinderne er kroppens først beskyttelsesforsvar mod uvedkommende og uønskede luftbårne partikler og urenheder. Partiklerne opfanges af slimhinderne og bliver herefter ført til halsen for herefter at blive nedbrudt i fordøjelsessystemet, hostet op eller slugt. Hvis dele af denne proces forringes, vil det gøre det enkelte individ mere overfølsom overfor sygdom og smitte.   

Én af de faktorer, der kan være med til at svække den mukociliære rensning og gøre den langsommere, er tør luft. Et forsøg viser, at lav luftfugtighed skaber fugtighedstab for slimhindelaget, som betyder, at funktionen af vores første beskyttelsesforsvar mod luftbårne partikler bliver nedsat.

Et sundt indeklima kan mindske sygefraværet

Flere undersøgelser påviser en sammenhæng mellem dårligt indeklima og tilbagevendende luftvejssygdomme om vinteren. Det kan derfor være fordelagtigt for virksomheder at sikre et godt indeklima på kontoret og dermed skabe de bedste arbejds- og helbredsmæssige betingelser for sine medarbejdere.

Ved at tilføre fugt til luften ved hjælp af et befugtningssystem, kan man opnå et korrekt indeklima med en luftfugtighed på mellem 40 og 60 %. En luftfugtighed på dette niveau vil kunne reducere antallet af luftbårne infektioner som for eksempel forkølelse og influenza. Et befugtningsanlæg kan derfor ses som en fordelagtig investering for virksomheder, da et sundt indeklima kan give færre sygedage blandt medarbejderne og samtidig øger produktiviteten.         

Vi hjælper med at finde den rigtige løsning

Hos Condair A/S er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at forbedre kvaliteten af luftfugtigheden på din arbejdsplads. Vores indeklimaekspert tilbyder et gratis og uforpligtende tjek af din arbejdsplads  og skræddersyer befugtningsløsninger, der er tilpasset din virksomheds konkrete ønsker og behov. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.109