23948sdkhjf

Avalue lancerer deres ARC-serie som er skalérbar industri tablet PC´er i størrelsen 10.4” til 15”

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

I modsætning til integrerede industrielle touchscreen-computere er Avalue Technology's modulære og skalerbare ARC-serie tabletcomputere robuste og kan opgraderes fleksibelt.

Produkterne forkorter den tidskrævende systemudviklingsproces og sænker de samlede administrationsomkostninger, letter tilføjelser af funktioner og vedligeholdelse og muliggør industriel automatisering. Den avancerede version har lavt strømforbrug og højt ydende computere, hvilket giver mulighed for optimeret ydeevne i IoTapplikationer.

Med egenskaber af en robust pc er den støvtæt, vandtæt og fungerer ved et bredt temperaturområde. Den meget skalerbare og modulære ARC-serie tabletcomputer er ideel til industriel automation og human-machine interface system.

Avalues højskalerbare og modulære ARC-serie tabletcomputere bruger Intel® CoreTM i5-6300U 2,4 GHz dual core processor og understøtter DDR4 2133 SO-DIMM-hukommelse, hvilket bringer gennembrud i computerens ydeevne til tynde og lette industrielle computere, der afbalancerer ydeevnen og lavt strømforbrug. Med sin blæserløse konstruktion og IP65 og IP41 i henholdsvis for- og bagsiden af kabine6et, kan Avalue ARC-serie tabletcomputere anvendes i meget støvet fabrikationsmiljø.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.094