23948sdkhjf

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Egen fabrik hos Gravlund Industrigummi muliggør specialproduktioner i alle seriestørrelser

Virksomheden, der ligger i Ballerup ved København, har gennem mere end 60 år fremstillet specialproducerede gummi/metalbøsninger, og har derfor stor erfaring i forskellige vedhæftnings- og vulkaniseringsteknikker. Gummi/metalforbindelser udgør ca. en tredjedel af firmaets produktion.

Vi producerer bøsninger til alle formål i specialmål og ved særlige miljøpåvirkninger som slid, kemi m.m. kan vi rådgive om den optimale gummikompound.

Det er muligt at fremsende metalemner til gummibelægning eller lade os stå for den samlede leverance, hvor vi varetager al kontakt til metalleverandøren for at forenkle arbejdsgangen hos indkøbsafdelingen.

Man er velkommen til at besøge os og få en dialog om mulighederne og samtidig se nogle af de forskellige gummi/metalløsninger, vi har produceret gennem tiden til firmaer indenfor Industri, Transport, Design, Off-shore og Medico.

Kontakt os på telefon 4466 9830 eller email info@gravlund.dk og hør mere om mulighederne for dit projekt.

 

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 60 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Virksomheden opretholder for 5. år i træk den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.242