23948sdkhjf

Mød Spica til den 3. internationale konference "WIND FARMS LIFE EXTENSION" i Spanien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spica Technology ApS

Spica Technology's datterselskab Spica Controls deltager i dette års konference om livsforlængelse af eksisterende vindmøller i Spanien.

Den spanske vindenergiforening AEE afholder for tredje år i træk en international konference om livsforlængelse af vindmølleparker tirsdag den 9. oktober i Madrid.

Spanien er et af de første lande, der står overfor udfordringen med aldrende vindmølleparker. Om blot 2 år vil halvdelen af møllerne være over 15 år gammel. Det stiller krav til vindmølleindustrien til at fremstille omkostningseffektive løsninger, der kan optimere og holde vindmøllerne kørende.

Spica Technology vil være repræsenteret på konferencen gennem sit spanske datterselskab Spica Controls og vores Director of Iberia Martin Gamst.

Hvis du befinder dig i Madrid den 9. oktober, så grib muligheden for at mødes med Spica til en uforpligtende snak om dine vindmølleudfordringer.

Læs mere om vores deltagelse og book et møde på forhånd på www.spicatech.dk.

Missede du vores seneste business case om udskiftning af styresystemet i en hel vindmøllepark i Danmark?
Læs mere om, hvordan Spica har forlænget levetiden på 12 Wind World W4200 600kW i Arrild vindmøllepark for Momentum Gruppen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spica Technology ApS

Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark
Spica Technology ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095