23948sdkhjf

Mød Prevas på High Tech Summit

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prevas A/S

Prevas er igen guldsponsor på High Tech Summit på DTU onsdag d. 10. oktober og torsdag d. 11. oktober.

DTU High Tech Summit er Nordens førende forskningsbaserede hightech-messe. Her mødes virksomheder, forskere, studerende og startups med det formål at finde inspiration og skabe værdi. Mød Prevas på High Tech Summit!

Prevas er igen guldsponsor på High Tech Summit på DTU onsdag d. 10. oktober og torsdag d. 11. oktober. På Prevas’ stand vil man kunne finde interessante eksempler på de nyeste avancerede digitaliserings- og Internet of Things-teknologier, Prevas har udviklet sammen med kunderne. Se blandt andet en løsning for præventivt vedligehold i ILIAS Solutions’ Defence Platform og oplev Cylock’s cykelparkeringssystem med app-styret lås, der er fremtiden for letbane- og busstoppesteder. Prevas står sammen med firmaet Robotize, og man vil derfor også kunne opleve Gopal. Gopal er en autonom robot – eller Self Driving Vehicle – til intern logistikhåndtering af europaller. Når en GoPal installeres i et lagerområde, kortlægger den omgivelserne med LIDAR. Alle data lagres i en central database, hvor den kan kombineres med anden information. Gopal er udstyret med mange sensorer og stopper eller finder en alternativ rute, hvis du går ind foran den. Mød også Pluto, Prevas’ egen hobby robot.

High Tech Summit er delvis konference og delvis udstilling og sporet ’Big Data and Artificial Intelligence in Big Business’ vil være faciliteret af Peter Aagaard Kristensen, VP Technology fra Prevas. I dette spor præsenterer nogle af verdens førende virksomheder deres syn på Big Data, IoT and AI og hvordan de har udnyttet disse teknologier til at transformere deres produkter, forretninger og organisationer. Publikum vil blive taget gennem en blanding af business research, teknologi og real-life cases, der viser erfaringerne fra talerne og illustrerer hvordan disse teknologier kan bruges i Big Business.

Du kan læse mere om High Tech Summit på deres hjemmeside. Vi ses!

Om Prevas
Prevas’ spidskompetencer indenfor projektledelse, software-, hardware- og mekanikudvikling, gør os til den perfekte udviklingspartner for firmaer, der ønsker at udnytte fremskridtene indenfor teknologi og digitalisering - for start-ups, såvel som større virksomheder. Vores konsulenters passion er at løse vores kunders tekniske udfordringer og gøre deres produkt- og maskinideer til virkelighed. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Besøg www.prevas.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prevas A/S

Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark
Prevas A/S

Send til en kollega

0.087