23948sdkhjf

Slut dig til et elektrisk netværk!

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Faglige netværk indenfor EMC, IoT, trådløse systemer, lydopfattelse og produktpålidelighed giver en stor og sikker fagbase. Her kan du møde fagkolleger og styrke din efteruddannelse – og endda mange gange om året.

Af Per Thåstrup Jensen, FORCE Technology

På tværs af firmagrænser, ikke over stregen!
Fagspecialister elsker at snakke om deres fagdisciplin, følge med i hvad der rører sig, og drøfte det med kolleger i branchen. I Danmark kender mange specialister hinanden, men måske er det ikke muligt at drøfte direkte med ”kon-kollegaen” i det konkurrerende firma. Møder i et fagnetværk kan være en mulighed til at få luftet en faglig udfordring, og få inspiration fra branchen om, hvor mulige løsninger vil kunne findes.

Det typiske indhold af møderne
I netværk og klubber mødes fagspecialister indenfor elektronikområdet og deler viden og erfaringer. Du finder en liste over netværkene i faktaboksen her i artiklen. Møderne finder sted flere gange om året, og deres forløb er udformet individuelt, alt efter behov. De fleste har en fast struktur på dagsordenen, men emnerne skifter henover året. Tit er de lagt fast ½ år eller 1 år frem, og der bliver spurgt efter emneforslag til kommende sæson. Erfa-gruppemøderne har som oftest ‘bordet rundt’ som fast punkt.

Her kan man fremlægge sine aktuelle udfordringer, hvis man vil. Og ellers kan man lytte eller give inputs og forslag til kollegernes problemstillinger. Tovholderen fra SPM eller FORCE Technology er altid til rådighed med at hjælpe dialogen videre.

Hvad nyt?
Nogle fagområder bugner af nyheder indenfor for eksempel nye standarder, krav eller målemetoder. Afhængig af nyhedsmængden udgør dette et indslag, der vendes tilbage til jævnligt. Arbejder du i et firma, hvor der til daglig ikke er mulighed for at følge nyhedsstrømmen, så kan en månedlig opdatering give et godt overblik over, om du er gået glip af noget. Og hvis du brænder for en bestemt målemetode eller standard, aftaler vi, at du måske selv fremlægger de vigtige aspekter af den standard.

Læs mere om fagklubberne her

Foto: FORCE Technology

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.078