23948sdkhjf

Stor interesse for sikker Industriel Linux

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prevas A/S

Cyber security bliver en af vor tids store udfordringer indenfor HW og SW udvikling. Stor søgning til konferenceindlæg om udfordringerne med at sikre Industriel Linux på E-18.

Der var nærmest fuldt hus på C2-scenen torsdag formiddag på E-18, da temaet var ”Making a Linux secure in Embedded Systems” og det glæder selvfølgelig indlægsholderen Mads Doré Hansen, Product Manager hos udviklingshuset Prevas.

”Vi har i mange år talt meget om sikring af Linux i den danske elektronik-branche i forhold til cyber security. Der er talt både om Secure-Boot og hardering af Linux, men hos de fleste er det indtil for nylig blevet ved snakken, da mange af koncepterne der skal anvendes stadig var unge og meget uafprøvede. Men nu ser open source community ud til at have fået mange af de store byggeklodser på plads og stabiliserede således at vi i elektronikbranchen tør skifte talen ud med handling.” udtaler Mads Doré Hansen.

Læs mere her

 

Om Prevas
Prevas’ spidskompetencer indenfor projektledelse, software-, hardware- og mekanikudvikling, gør os til den perfekte udviklingspartner for firmaer, der ønsker at udnytte fremskridtene indenfor teknologi og digitalisering - for start-ups, såvel som større virksomheder. Vores konsulenters passion er at løse vores kunders tekniske udfordringer og gøre deres produkt- og maskinideer til virkelighed. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Besøg www.prevas.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prevas A/S

Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark
Prevas A/S

Send til en kollega

0.1