23948sdkhjf

Dorner’s nye AquaGard 7350V2 sanitære transportbånd har forbedret sikkerhed og ydeevne

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Dorners nye redesignede AquaGard 7350V2-serie er udviklet til industristandarder og udmærker sig inden for sikkerhed og ydeevne.

AquaGard 7350V2 er bygget til adskillige sanitære anvendelser inden for bagning, snacks, farmaceutiske produkter, dyrefoder, emballage og andre industrier, der kræver lejlighedsvis aftørring af transportbåndet. Den nye transportør fås med lige bælter, såvel som lige og kurvede modulære bælter. Bæltede LPZ og modulære bæltede LPZ vil være tilgængelige i de kommende måneder.

AquaGard 7350V2 er den sikreste og mest avancerede modulære kurvede båndstransportør i branchen i dag. Transportbåndet har ingen åbninger større end den internationale standard på 4 mm selv i kurverne, hvilket øger sikkerheden ved at eliminere faren for at komme i klemme for operatørerne. Yderligere sikkerhedsforanstaltninger opnås også ved at dække de øvre og nedre kædekanter samt drivsystemet, hvilket endvidere reducerer støj.

Pladsreduktion er en anden forbedring på AquaGard 7350V2. Det modulære båndtransportsystem er designet til at maksimere den tilgængelige gulvplads ved at holde fødderne så kompakte som muligt.

Transportøren leveres med et forbedret ende-design, der kan tippes op for nemmere adgang til rengøring.

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også benytte nedenstående link for at se de forskellige transportbånd fra Dorner eller prøve at bygge dit eget bånd via deres online konfigurator.

Se transportbånd og løsninger fra Dorner

Byg dit eget transportbånd

Mød AVS Danmark ApS til FoodTech på stand M9662.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.101