23948sdkhjf

Mekoprint A/S køber alle aktiviteter i S-Pro A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mekoprint A/S

Mekoprint A/S køber alle aktiviteter i S-Pro A/S, Aalborg pr. 1. marts 2011 og supplerer sit produktprogram inden for underleverancer til elektronikindustrien med Lednings- og Kabelkonfektionering.

S-Pro A/S, www.s-pro.dk er underleverandør til elektronikindustrien inden for Lednings- og Kabelkonfektionering og beskæftiger 16 medarbejdere i Danmark og i samarbejde med en partner 15 medarbejdere i Tjekkiet. Alle aktiviteter i S-Pro A/S vil i marts måned blive flyttet til Mekoprint Electronics i Støvring.

Mekoprint Electronics er højteknologisk underleverandør af Tastaturløsninger, Flexprintprodukter og Totalløsninger og kan nu også tilbyde innovativ udvikling af Lednings- og Kabelkonfektionering samt konkurrencedygtig global produktion og logistik.

Mekoprint A/S www.mekoprint.dk udvikler, producerer og leverer kundetilpassede produktløsninger til små og mellemstore industrivirksomheder i Europa samt store globaliserede industrikoncerner inden for bl.a. forsvar, transport, maskin- og medicoteknik, telekommunikation samt elektronik- og energisektoren.

Mekoprint A/S omsætter årligt for 280 mio kr og beskæftiger 300 medarbejdere i divisionerne Electronics, Graphics og Chemigraphics i Støvring, Mechanics i Aalborg Øst samt Mekoprint sp. z.o.o. ved Stetin i Polen. Endvidere har virksomheden igennem de sidste 15 år haft partnerdrevet udvikling og produktion i Kina.

Mekoprint koncernen har med overtagelsen af aktiviteterne i S-Pro A/S styrket sin position som alsidig, højteknologisk og konkurrencedygtig global leverandør af mange forskellige produktløsninger og er gearet til vækst.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Danmark
Mekoprint A/S

Send til en kollega

0.062