23948sdkhjf

Vil du vide, hvordan du fremtidssikrer dit data center?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Så kom med, når vi den 8. november afholder en spændende dag i Kolding, hvor vi introducerer dig for vores nyeste løsninger, der vil sikre dit data center.

Skal du vælge en cloud eller on-prem løsning? Og behøver det egentlig være enten/eller, eller er den hybride løsning vejen frem?

Svaret på det, og meget mere, får du, når vi d. 8. november 2018 stiller skarpt på, hvordan du kan fremtidssikre dit datacenter. Både når det kommer til overvågning, data storage og connectivity.

Mød kunder, der fortæller om, hvorfor de har valgt at connecte deres data, og hvad de har gjort for at fremtidssikre deres datacenter.
På dagen deler vores eksperter også ud af deres viden om, hvordan du let kan få overblik over status i dit datacenter, og hvordan du kan få alarmer FØR uheldet er ude.

Du kan bl.a. forvente at blive klogere på:

  • DCIM-løsninger med fokus på hybrid løsningen: tilgå dine data proaktivt
  • Kundehistorier: Hvad har andre gjort for at sikre deres data og hvorfor?
  • Overvågning i skyen med EcoStruxure IT Expert og EcoStruxure Asset Advisor: Et fantastisk nyt monitorerings og analyseværktøj, som du ikke må gå glip af - her får du kontinuerlig overvågning af dine UPS-anlæg og andet udstyr i din kritiske infrastruktur
  • Førstehåndserfaring med hvad det vil sige at tilslutte assets og connecte data
  • Betydningen af nye Galaxy UPS-typer for Big Data og energibesparelser
  • Mød udviklerne og bliv inspireret

 

Seminaret afholdes i vores teknologicenter i Kolding. Det er her udviklerne bag vores datacenter hardware og software løsninger sidder. Og det er her, de arbejder hårdt på at udvikle nogle af de spændende teknologier, du vil få præsenteret på dagen. Du er altså garanteret et inspirerende miljø på dagen.

Se hele programmet og tilmeld dig her

Varighed:
Kl. 09:00-16:00


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.097