23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt kran dynamometer - V-LINK

Det nye V-LINK dynamometer fra Vetec A/S er designet med det formål, at øge effektiviteten og nøjagtigheden ved løft i alle situationer, inklusiv barske og fugtige miljøer.

P67 KLASSIFICERING
At opnå en IP67 klassificering har især været vigtigt for at imødekomme kunder som arbejder i maritime og offshore miljøer. Dynamometeret har i den forbindelse været nedsunket i 1 meter dybt vand i en halv time for at teste funktionaliteten. Resultatet var et fuldt funktionelt produkt.

STOR BRUGERVENLIGHED
Fokus i udviklingen har været koncentreret om at optimere features, som gør dynamometeret let at håndtere og betjene og stadigvæk opnå stabile og nøjagtige målinger.

 Den øgede brugervenlighed er blandt andet opnået ved et enkelt fladt design og hurtig opladning med standard USB oplader. Dynamometeret leveres med quick guide, oplader og kalibreringscertifikat i en praktisk kuffert af ABS plast.

 NYE FUNKTIONER
Af nye nyttige funktioner findes nem aktivering af peak hold, som gør, at Dynamometeret “fryser” ved den højeste opnåede måling.

 Hertil kan et Dynamometer med trådløst display indstilles på forskellige kanaler og dermed undgå interferens med andre produkter. Flere Dynamometre og trådløse display kan af samme grund benyttes i samme område uden problemer.

For mere information besøg Nordtech

 

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Send til en kollega

0.047