23948sdkhjf

Elsikkerhed og EMC i ét og samme hoved

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

FORCE Technologys ekspert i produkttest og -godkendelser Senior Specialist, Henrik Jakobsen bringer sine erfaringer i spil, når han hjælper virksomheder med at teste elsikkerhed og EMC på vores testcenter i Aarhus.

Skal du teste elsikkerhed eller EMC af elektronikprodukter på vores testcenter i Aarhus møder du højst sandsynligt vores gode kollega Henrik Jakobsen. 

Henrik er Senior Specialist og er forholdsvis ny i FORCE Technology-sammenhæng, men han har en omfattende erfaring indenfor både EMC og elsikkerhed.

”DELTA, som nu er en del af FORCE technology, har altid været et ikon for ekspertviden og professionalisme indenfor min branche. Da der åbnede sig en mulighed for at jeg kunne blive en del af FORCE Technology-teamet og bidrage med min viden og erfaring, slog jeg til – et valg jeg ikke har fortrudt!”

Han har i hele sin professionelle karriere arbejdet med både teori og praksis i godkendelsesprocessen for produkter; han har lavet fejlfinding ”i marken”, test og godkendelsesarbejde i laboratoriet, samt standardiseringsarbejde hos Dansk Standard og kender godkendelsesprocessen både som producent og som testhus.

Senest har Henrik arbejdet 20 år på industriens side af godkendelsesprocessen. Det sammenholdt med hans lige så lange medlemskab af S608 (elsikkerhed) og S710 (EMC) -udvalgene hos Dansk Standard giver ham en unik viden om de potentielle udfordringer, som producenter står med. Det er der mange producenter, der gør brug af på en formiddagsworkshop hos FORCE, hvor der fokseres på de gældende regler for det specifikke produkt og den idelle, individuelle løsning, der tager højde for både EMC og elsikkerhed.

Tæt samarbejde med kunderne

Spørger man Henrik selv, så synes han, at det sjoveste er at arbejde med de forskellige tests, da hans viden og erfaring her giver ham mulighed for at sparre med produktudviklerne omkring konsekvenser indenfor både EMC og elsikkerhed. For eksempel hvis en printplade med for tætte baner skal ændres, eller et netfilter skal redesignes. Men som han selv siger, så er der altid en balancegang mellem at vejlede og designe. Vi kommer ikke med løsningen, da vi skal være uvildige og derved udelukkende kan guide og vejlede kunderne i forhold til, hvad standarderne foreskriver.

”Vi hjælper kunderne til at finde de rette løsninger på deres udfordringer.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.113