23948sdkhjf

Danionics få uger fra opløsning

Ledelsen har nu mindre end tre uger til at finde en køber, hvis Danionics skal undgå likvidation.
Ledelsen i Danionics skal finde en interesseret køber til selskabet inden tirsdag den 23. april, hvis selskabet fortsat skal bestå.

Så klare er betingelserne for batteriproducenten, som har haft store problemer med driften i løbet af de seneste fem år, hvor egenkapitalen samtidig er barberet ned fra 23,6 mio. kr. i 2007 til 3,1 mio. kr. i 2011.

På dagsordenen for den ordinære generalforsamling den 23. april er punkt 7, at bestyrelsen vil fremsætte forslag om likvidation af selskabet, med mindre det er lykkedes at finde en køber inden da.

Læs også: Negativ udvikling hos Danionics

- Såfremt det ikke lykkes at finde en investor, der ønsker at investere i selskabet forud for den ordinære generalforsamling, stiller bestyrelsen forslag om at lade selskabet træde i likvidation efter reglerne i Selskabslovens kapitel 14. Måtte det lykkes at finde en investor forud for den ordinære generalforsamling, vil bestyrelsen trække forslaget, konstaterer Danionics-bestyrelsen i sin indkaldelse til generalforsamlingen.

Ved en likvidation sættes alle selskabets faste aktiver til salg, så det derved bliver muligt at indfri gæld og eventuelt udbetale overskud til ejerne.

Bestyrelsesformand Karsten Borch har dog allerede slået fast, at en frivillig likvidation vil betyde, at der ikke vil blive noget provenu til aktionærerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081