23948sdkhjf

Microsoft flytter 900 medarbejdere

Microsoft Danmark dropper Vedbæk og Hellerup. Det nye hovedsæde skal placeres i hjertet af Lyngby.
I samarbejde med Henning Larsen Architects, Cowi og Alectia er Danica Pension nu klar med et storstilet projekt på ”Kanalvejsgrunden” i hjertet af Lyngby.

Der er tale om et byggeri, der skaber et unikt byrum med tilgængelige grønne områder. Byggeriet vil blandt andet rumme studieboliger, butikker og Microsofts nye, danske domicil. Projektet bringer byens borgere, studerende og erhvervsvirksomheder sammen.

Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune ser frem til et lyst og nyskabende byggeri. Projektet er et vigtigt skridt på vejen i realiseringen af kommunens visioner for ”Vidensby 2020”.

- Projektet er udtryk for en spændende byudvikling. De videntunge virksomheder knyttes til bylivet og det lokale studiemiljø. Derudover tilfører byggeriet byen mange nye arbejdspladser og et indbydende, dynamisk miljø midt mellem bymidte og de grønne områder, siger borgmester Søren P. Rasmussen.

Første spadestik senere i 2013
Microsofts nye domicil er et led i virksomhedens overordnede vision om at skabe fremtidens arbejdsplads, hvor medarbejdere understøttes i deres forskellige måder at tænke, arbejde og samarbejde på gennem en fleksibel indretning med de nyeste teknologier. I processen har Henning Larsen Architects haft en tæt dialog med Microsoft.

Kommunens ambition om at markere sig som en førende videnby har været en afgørende faktor for Microsofts beslutning om at samle sine aktiviteter og medarbejdere fra deres to selskaber i Danmark.

- Microsoft er allerede stærkt integreret i Danmark med vores 900 medarbejdere og mere end 3.700 partnervirksomheder, og vi ser frem til også at blive en aktiv del af videns- og universitetsbyen i Lyngby-Taarbæk. Byens borgere kan benytte vores åbne café- og teknologiområde, studerende kan benytte vores dedikerede studieområde til opgaveskrivning, og vi vil løbende afholde en række forskellige arrangementer, som vil knytte os endnu tættere til lokalområdet og Danmark, siger Niels Soelberg, administrerende direktør for Microsoft Danmark.

Byggeriet placeres på en 16.350 m² stor grund midt i Lyngby på Kanalvej mellem Klampenborgvej og Toftebæksvej. Der skal i alt bygges 40.000 m², og første spadestik forventes taget allerede i år. Der er tale om en investering på omkring 1,2 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063