23948sdkhjf

Lys-virksomhed henter ny CEO

Belysningsvirksomheden Fischer Lighting, der fremstiller belysningsløsninger med fokus på genanvendelse, får ny CEO.

Den nye direktør er Bente Priess Andersen, der kommer fra en stilling som CEO hos arkitektvirksomheden Mangor & Nagel.

Det oplyser Fischer Lighting i en pressemeddelelse.

Bente Priess Andersen har i forvejen erfaring som bestyrelsesmedlem i Fischer Lighting, hvor hun skal være med til at skalere virksomheden yderligere i sin nye stilling.

- De kommende år kommer for Fischer Lighting i høj grad til at handle om skalering og vækst, så virksomhedens bæredygtige belysningsløsninger kan skabe en forskel mange flere steder. Det ser jeg frem til at bidrage til, siger hun.

Skal skalere virksomheden

Bente Priess Andersen har udover Mangor & Nagel erfaring fra Cowi og Slots- og Ejendomsstyrelsen, og det får også Stig Elmvang, der er Business Development Director hos Fischer Lighting, til at se lyst på fremtiden med hende ved roret.

- Fischer Lighting har siden 2016 skabt et godt fundament med udviklingen af en række bæredygtige belysningskoncepter, som markedet har taget godt imod. Det betyder også, at vi nu er klar til at sætte endnu mere fart på vores vækst i Danmark og internationalt, og det er vi helt sikre på, at Bente Priess Andersen kan hjælpe os med, ikke mindst i kraft af de unikke ledelsesmæssige, organisatoriske og branchemæssige erfaringer, hun kommer med, siger Lars Elmvang.

Bente Priess Andersen ser blandt andet, at vejen til skalering af Fischer Lighting skal ske gennem strategiske partnerskaber, der kan åbne døre for især udenlandsk vækst.

- Fischer Lighting er allerede godt i gang med at finde fodfæste på det svenske marked, hvilket blandt andet sker via strategiske partnerskaber med store ejendomsselskaber, bæredygtighedsrådgivere og belysningsrådgivere. Sådanne partnerskaber vil helt sikkert komme til at fylde endnu mere i fremtiden, og de vil udgøre en vigtig dør ud til hele Europa, siger Bente Priess Andersen.

Bente Priess Andersen starter som CEO 1. april.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143