23948sdkhjf

Produktionsklyngen Made etablerer ny hub

Henning Ole Hedeland er blevet ansat som chefkonsulent i Danmarks produktionsklynge Made – Manufacturing Academy of Denmark.

Han skal udbrede kendskabet til Made og klyngens mange projekter, tilbud og aktiviteter, og derigennem hjælpe med at accelerere innovationsarbejdet i de nordjyske produktionsvirksomheder.

Han får sin daglige gang hos Erhvervshus Nordjylland i Novi Science Park i Aalborg.

- Jeg vil bidrage til at gøre en forskel indenfor produktion og støtte op om øget innovation i Nordjylland. Jeg glæder mig meget til det nye samarbejde med medlemmer, samarbejdspartnere, kolleger og om at udbrede kendskabet til Made, siger Henning Ole Hedeland, der bor i Hundelev ved Løkken i Vendsyssel.

Made deltager i den danske European Digital Innovation Hub AddSmart, og her får Henning Ole Hedeland også en rolle med at assistere virksomheder, så de kan få skub i den digitale udvikling.

Hubben i Nordjylland er én af tre nye hubs i Jylland, som Made etablerer.

Henning Ole Hedeland har mange års erfaring med ledelse og optimering af produktion, produkter, kvalitet og forretningsområder indenfor forskellige fremstillingsindustrier. Han har bred viden om avanceret produktion af og med procesudstyr og maskiner, og så har han et stort materialekendskab, da han blandt andet har arbejdet med stål og metaller, træ og finér, plast, planglas og tekstiltryk.

Han kommer senest fra en stilling som underviser af Industrioperatører på EUC Nord, hvor fundamentet var Lean i teori og praksis.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078