23948sdkhjf

Massefyring hos CSC - igen

I maj vil 215 ansatte blive fyret hos CSC i Danmark. Det er dermed fjerde gang på 15 måneder, at det amerikanske firma opsiger store grupper af ansatte.
En ny massefyring er på vej hos CSC i Danmark, skriver Version2. Det er den fjerde større fyringsrunde i løbet af de seneste 15 måneder.

Den første fyringsrunde kom i februar 2012, da TDC efter mange års samarbejde droppede CSC som kunde til fordel for et indiske Tata. Her blev 300 medarbejdere fyret.

Allerede i april samme år kom anden fyringsrunde, hvor 450 fyringer blev varslet i Norden. Det endte i maj med 300 nedlagte stillinger, hvor 108 medarbejdere blev opsagt.

I november blev den tredje fyringsrunde en realitet, efter et blodrødt regnskab fra september afslørede en omsætning ved de danske CSC-selskaber på 1,6 milliarder og et underskud på 900 millioner kroner. Her blev 90 stillinger nedlagt, hvilket resulterede i 40 afskedigelser.

Med den nuværende fyringsrunde i maj bliver det i alt til 900 nedlagte stillinger for CSC i løbet af de seneste 15 måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078