23948sdkhjf

Direktør siger farvel til vestjysk elektronikvirksomhed

I knap 30 år har Søren Mathiasen været en del af den vestjyske elektronikvirksomhed CS Electric. De sidste mange år har det været som øverste mand i hierarkiet, men nu er det slut.

Pr. 1. april er Søren Mathiasen stoppet som administrerende direktør hos CS Electric.

Det skriver virksomheden på Linkedin.

Den mangeårige direktør kommer dog ikke til at være fortid i virksomheden, i det han er tiltrådt i en rolle som sparringspartner til organisationen, mens han ligeledes vil fortsætte i virksomhedens bestyrelse.

CS Electric blev i efteråret opkøbt af finske Caverion, og det er den nye organisationsstruktur, der har fået Søren Mathiasen til at gøre sig tanker om sin rolle i virksomheden.

"Med salget af CS Electric har jeg naturligt gjort mig tanker om, hvad jeg vil arbejde med i fremtiden, og jeg er glad for fortsat at været tæt på CS Electric som sparringspartner og aktiv i bestyrelsen," skriver Søren Mathiasen ligeledes i et Linkedin-opslag.

Hos CS Electric er det administrerende direktør for Caverion Danmark, Carsten Sørensen, der i første omgang overtager styringen, indtil der er fundet en ny direktør.

Carsten Sørensen bruger lejligheden til også at takke Søren Mathiasen for sin indsats i CS Electric gennem årene.

- Jeg vil gerne takke Søren for hans utrolige dedikation og lederskab i CS Electric gennem mange år. Hans indsats har været afgørende for virksomhedens succes og vækst. Jeg er glad for at kunne fortsætte samarbejdet med Søren i hans rolle som medlem af bestyrelsen og sparringspartner for både mig og hele organisationen, siger Carsten Sørensen.

Om CS Electric

  • CS Electric beskæftiger sig med komponentsalg og med el- og automationsløsninger i industri- og i marine-sektoren.
  • Firmaet råder over et stort tavleværksted hvor der produceres styretavler samt egen installatør- og engineering-afdeling.
  • Blev i efteråret 2022 opkøbt af finske Caverion.
  • CS Electric har ud over hovedkontoret i Esbjerg også en afdeling i Aalborg.
  • Virksomheden har i alt cirka 70 medarbejdere.

Kilde: CS Electric

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079