23948sdkhjf

Elektronikvirksomhed vil firedoble pladsen i Herning

Det går godt for eltavle-virksomheden Titech Electric.

Faktisk går det så godt, at de nu er begyndt at se sig omkring efter nye rammer, eftersom de nuværende faciliteter i Herning-afdelingen ikke længere rækker til at følge med på den voksende efterspørgsel på Titechs eltavler.

Det skriver Herning Folkeblad.

Ifølge produktionschef Jacob Christensen har de haft en række gode år som følge af den øgede elektrificering af samfundet, og de forventer at vokse 10-20 procent årligt de kommende seks år, siger han til avisen.

De har i dag 72 folk i Herning og 65 i Odense, men planen er, at yderligere syv kommer til i Herning inden længe.

De konstante tilføjelser til medarbejderstaben har betydet, at Titechs Herning-afdeling ad flere omgange har måttet rykke rundt i lokalerne for at skabe tilstrækkelig plads.

Men trods omrokeringerne i Herning har de alligevel oplevet, at de ikke helt har kunnet følge med den store efterspørgsel, hvorfor leveringstiderne på virksomhedens eltavler er vokset.

Det vil de rette op på ved at mangedoble de nuværende 2500 kvadratmeter.

- Vi kunne nok godt bruge 8000-10.000 kvadratmeter i stedet for. Derfor er vi nu også i gang med indledende at kigge os lidt omkring for at undersøge, hvad der er derude, vi eventuelt kan rykke ind i, siger Jacob Christensen til avisen.

I seneste offentlige regnskab, 2021, havde Titech Electric en bruttofortjeneste på 54 millioner kroner og en bundlinje på 4,2 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.119