23948sdkhjf

Tech-startup får ny CEO

Den danske tech-startup Stinto har hentet ny CEO.

Det bliver Jens Kam, der skal stå i spidsen for virksomheden, oplyser Stinto i en pressemeddelelse.

Jens Kam skal føre virksomheden, der har udviklet et digitalt visitkort, videre efter nogle hårde år, udtaler den samlede bestyrelse.

- Vi er meget glade for at Jens har sagt ja til stillingen som CEO og til at blive en del af Stinto-teamet. Jens har en lang og spændende karriere indenfor tech og compliance og er en interessant profil, der både har teknisk forståelse og er kommercielt orienteret. Begge dele er afgørende for at kunne lede Stinto og videreudvikle virksomheden, lyder det fra bestyrelsen.

Jens Kam kommer med erfaring fra Danske Bank, hvor han har været Chief Legal Advisor, mens han også har erfaring fra startups, idet han har stiftet og indtaget ledende poster i de to startups Openlands og Grandhood.

Hovedpersonen selv glæder sig til at tage fat på arbejdet, hvor han er imponeret over Stintos overlevelse i en svær corona-tid.

- Som mange andre virksomheder har Stinto haft vanskelige vilkår under og efter Corona, men de er her stadigvæk. For mig viser det, at investorerne og teamet har en stædighed og er tilpasningsparate, hvilket vidner om en stærk kultur, som vi kan bygge videre på, siger Jens Kam.

Han ser dog også frem til at tage fat på at ændre forretningsgangen i virksomheden.

- De har et produkt som er relevant for alle virksomheder, og som egentligt er ret lige til at bruge, men efter en periode med fokus på likviditet er produktet ikke optimalt positioneret til den “nye” virkelighed. Jeg går ind i Stinto med fokus på at gentænke forretningsgange, produkter og services. Der skal ydes et løft og samtidigt et push for at få Stinto ind i næste fase, siger Jens Kam.

I seneste offentlige regnskab - for 2021 - havde Stinto et bundlinjetab på 3,6 millioner kroner. Virksomheden, der havde første regnskabsår i 2017, har endnu ikke haft et overskud, og de har i perioden samlet tabt over 17 millioner kroner.

Om Stinto

  • Står for STay IN TOuch.
  • Har udviklet et digitalt visitkort.
  • Kontaktoplysninger kan automatisk integreres i virksomheders CRM-systemer, og appen håndterer automatisk oplysningerne efter gældende GDPR-regler.
  • Stiftet af Claus Jønck og Hans Christian Ellingsgaard.

Kilde: Stinto

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078