23948sdkhjf

Grundfos bygger nyt hovedkvarter

Hvis alt går efter planen, vil et nyt hovedkvarter stå klar til pumpeproducenten Grundfos i Bjerringbro i 2026. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Hovedkvarteret har været i støbeskeen siden 2022 og er tegnet af arkitektvirksomheden Aart. Det bliver på cirka 12.600 kvadratmeter i fem etager og skal huse 660 medarbejdere.

- Denne nye bygning, der vil huse vores fremtidige hovedkontor, understreger vores engagement i Bjerringbro, hvor Grundfos blev grundlagt. Det er samtidig et udtryk for vores ambition om at være en arbejdsplads, der skal være blandt de bedste i verden. En arbejdsplads hvor der er plads til, at alle kan vokse og udvikle sig både fagligt og personligt, siger koncernchef Poul Due Jensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Byggeriet er endnu ikke færdigdesignet – designfasen løber efter planen til tredje kvartal 2024, hvor den endelige investeringsbeslutning vil blive taget.

Originalartikel: https://viborg-folkeblad.dk/erhverv/har-19-000-ansatte-og-gigant-investering-paa-vej-grundfos-bygger-nyt-stort-hovedkontor-i-bjerringbro

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094