23948sdkhjf

Grundfos bygger nyt hovedkvarter

Hvis alt går efter planen, vil et nyt hovedkvarter stå klar til pumpeproducenten Grundfos i Bjerringbro i 2026. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Hovedkvarteret har været i støbeskeen siden 2022 og er tegnet af arkitektvirksomheden Aart. Det bliver på cirka 12.600 kvadratmeter i fem etager og skal huse 660 medarbejdere.

- Denne nye bygning, der vil huse vores fremtidige hovedkontor, understreger vores engagement i Bjerringbro, hvor Grundfos blev grundlagt. Det er samtidig et udtryk for vores ambition om at være en arbejdsplads, der skal være blandt de bedste i verden. En arbejdsplads hvor der er plads til, at alle kan vokse og udvikle sig både fagligt og personligt, siger koncernchef Poul Due Jensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Byggeriet er endnu ikke færdigdesignet – designfasen løber efter planen til tredje kvartal 2024, hvor den endelige investeringsbeslutning vil blive taget.

Originalartikel: https://viborg-folkeblad.dk/erhverv/har-19-000-ansatte-og-gigant-investering-paa-vej-grundfos-bygger-nyt-stort-hovedkontor-i-bjerringbro

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113