23948sdkhjf

Erfaren EMS'er og ung startup slår pjalterne sammen

Det bliver den nordjyske-kinesiske EMS'er Cre8tek, der skal prducere for den unge virksomhed Simplewire fra Frederiksberg.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Simplewire har udviklet et system til digital opmærkning af elinstallationer, der kan erstatte de analoge labels og klistermærker, og her har Cre8tek bistået med optimering af det mekaniske design samt test, kvalitetssikring og produktion.

Produktionen kommer til at ske på Cre8teks faciliteter i Kina, hvor CEO for Cre8tek China, Yilin Pei, har været i tæt dialog med folkene bag Simplewire.

- I kraft af at Pei har boet i Danmark og er meget åben, har samarbejdet været meget nemmere. Og at kunne snakke direkte med Pei har gjort, at beslutningsprocesserne bare har været rigtig effektive, fordi Pei har den erfaring han har, men også fordi, han sidder direkte på fabrikken og er en del af hele udviklingsprocessen, siger Simplewires CEO, Sasha Beck, i pressemeddelelsen.

Cre8tek er en EMS-virksomhed. I Danmark er virksomheden repræsenteret i Hjørring, hvor Poul Dørup Olesen driver salg og kundesupport tæt på kunderne, hvor Yilin Pei driver udviklingsafdelingen og produktionen i Kina.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063