23948sdkhjf

Erfaren EMS'er og ung startup slår pjalterne sammen

Det bliver den nordjyske-kinesiske EMS'er Cre8tek, der skal prducere for den unge virksomhed Simplewire fra Frederiksberg.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Simplewire har udviklet et system til digital opmærkning af elinstallationer, der kan erstatte de analoge labels og klistermærker, og her har Cre8tek bistået med optimering af det mekaniske design samt test, kvalitetssikring og produktion.

Produktionen kommer til at ske på Cre8teks faciliteter i Kina, hvor CEO for Cre8tek China, Yilin Pei, har været i tæt dialog med folkene bag Simplewire.

- I kraft af at Pei har boet i Danmark og er meget åben, har samarbejdet været meget nemmere. Og at kunne snakke direkte med Pei har gjort, at beslutningsprocesserne bare har været rigtig effektive, fordi Pei har den erfaring han har, men også fordi, han sidder direkte på fabrikken og er en del af hele udviklingsprocessen, siger Simplewires CEO, Sasha Beck, i pressemeddelelsen.

Cre8tek er en EMS-virksomhed. I Danmark er virksomheden repræsenteret i Hjørring, hvor Poul Dørup Olesen driver salg og kundesupport tæt på kunderne, hvor Yilin Pei driver udviklingsafdelingen og produktionen i Kina.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078