23948sdkhjf

Medico-selskab får ny CEO

I slutningen af i fjor kunne medico-selskabet Chemometec meddele, at selskabets direktør siden 2020, Steen Søndergaard, ville trække sig fra posten.

Nu har de fundet hans afløser, og det bliver 48-årige Rasmus Kofoed, der overtager.

Det oplyser Chemometec i en børsmeddelelse.

Den nye CEO har mange års kommerciel og ledelsesmæssig erfaring inden for medtech- og farmaindustrien.

Han kommer fra en ledende stilling i den børsnoterede amerikanske virksomhed Medtronic, der er en global leder inden for sundhedsteknologiske løsninger. Her har Rasmus Kofoed senest haft ansvar for virksomhedens diabetesforretning på en stor del af de europæiske markeder med cirka 270 medarbejdere og har været en del af det europæiske ledelsesteam.

Forinden havde han i en årrække flere ledende positioner inden for salg og marketing i virksomhederne Roche Diagnostics, Taconic og Abbott samt flere stillinger i Novo Nordisk.

Sammen med CFO Niels Høy Nielsen vil Rasmus Kofoed fremover udgøre direktionen i Chemometec.

I meddelelsen lyder det fra bestyrelsen, at de glæder sig til at starte samarbejdet.

"Rasmus har over en årrække vist, at han er en kompetent og engagerende leder, som kan skabe resultater og udvikle internationale organisationer med globale aktiviteter. Disse kompetencer vil – kombineret med kompetencerne i det øvrige lederteam i Chemometec – være vigtige for at kunne realisere Chemometecs ambitiøse mål for de kommende år," lyder det fra ledelsen.

Rasmus Kofoed starter i sit nye job senest 1. august.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094