23948sdkhjf

Jyske trykluftvirksomheder i strategisk samarbejde

For at styrke tilstedeværelsen i udvalgte områder af det danske marked, har Nørresundby-virksomheden Reno og Horsens-virksomheden Flowconcept indgået et strategisk samarbejde.

- Flowconcept er på nogle kundesegmenter væsentligt stærkere og har et bredere forhandlernetværk, end vi kan håndtere. Det er derfor med glæde, at vi nu kan informere omkring det nye samarbejde, udtaler Erik Jørgensen og Kristian Veiss Madsen fra Reno i en pressemeddelelse.

Tilpasset sortiment

Reno er en del af Atlas Copco Group og er leverandør af højtryksrensere, kompressorer og udstyr til luftbehandling, som sælges gennem professionelle forhandlere i hele Skandinavien.

Flowconcept leverer løsninger indenfor trykluft, vand og hydraulik til forhandlere indenfor landbrug, industri-, auto-, og byggebranchen.

I forbindelse med aftalens indgåelse er der blevet udviklet enkelte nye produkter, hvilket har været et ønske fra Flowconcept for at kunne imødegå kundernes ønsker.

Derudover har Flowconcept fået fuld adgang til det samlede sortiment fra Reno.

Forskellige salgskanaler

Hos Flowconcept er man ligeledes glade for den nye aftale. Direktør Søren V. Olesen udtaler:

- Vi har tidligere tilbudt kompressorer med god succes, og har en god indgangsvinkel til en lang række kunder, der sikkert ligger lidt uden for Renos normale fokusområde. Vi mener derfor, at vi kan styrke både Flowconcept og Renos tilstedeværelse, på det danske marked med dette tiltag.

- Vi bliver naturligvis lagerførende på en udvalgt del af produkterne, og vil dermed kunne servicere vore kunder på samme høje niveau, som vi gør med vore eksisterende produkter. Vi forventer det endelige program og lager på plads i løbet af tre-fire uger, og vil naturligvis informere vore kunder så snart dette er endeligt på plads, fortsætter han.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nordjyder præsterer flot halvårsregnskab og hyrer ny CFO
Aalborgvirksomhed runder 50 år: - Det er aldrig selvskrevet
Virksomheders konkurstal stabiliserer sig efter coronapukkel
Afgørelse: TDC skal droppe kinesisk hardware
Vækstkomet vinder ny storordre: - Vores strategi gør os attraktive
Mikrofonspecialister brager frem på bundlinjen
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11