23948sdkhjf

Dansk aktuator-producent får flere leads ud af Hannover-messen i år

Esbjerg-virksomheden Concens, der udstiller på Hannover Messe, ser en stor fremgang på årets messe, der startede i mandags.

- Aktivititeten er helt klart højere end sidste år. Vi har set flere besøgende hos os, og vi har fået flere leads, siger adm. direktør Rene Lynge. Han har selv været på messen i to dage.

Concens producerer avancerede elektriske aktuatorer efter kundernes ønsker og dækker eksempelvis rehabilitering og fitness-maskiner og også industri generelt.

I år lægger Concens især vægt på at fortælle om sine meget kompakte aktuatorer, som kan bruges til applikationer, hvor der ikke er meget plads. Concens viser også sine nye aktuatorer med indbygget styring.

Rene Lynge ser optimistisk på tingene efter et par dage på messen.

- Vi ser en fremgang i forhold til sidste år. Men det er selvfølgelig altid svært at vurdere det konkrete output af de samtaler, man har haft, siger Rene Lynge.

Concens blev startet i 2003 og var i dansk ejerskab indtil 2022, hvor de to ejerfamilier valgte at sælge firmaet til den mangeårige tyske samarbejdspartner Bansbach Easylift. Bansbach Easylift havde været medejer og strategisk partner siden 2017.

Concens udstiller i Hal 6, A37

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.768