23948sdkhjf

Komet forfremmes for tredje gang hos Schneider Electric

Thomas Møllgaard, 39 år, er blevet forfremmet til vice president for Schneider Electrics nordiske og baltiske marketingdivision.

Det er tredje gang på blot fire år, at Thomas Møllgaard påtager sig en ny rolle i Schneider Electric. Senest var han direktør for bæredygtighed og forretningsudvikling i virksomheden i Danmark, og nu tager Thomas Møllgaard så skridtet op på et nordisk og baltisk niveau.

Som led i forfremmelsen er Thomas Møllgaard indtrådt i Schneider Electrics nordiske og baltiske ledelseskomité samt virksomhedens europæiske ledelseskomité for marketing.

- Jeg utrolig glad for at få denne mulighed i en virksomhed, der spiller så vigtig en rolle for den grønne omstilling. Jeg er en meningsdrevet mand, og bæredygtighed er min passion. Derfor er det også en ære at få muligheden for at skubbe Schneider Electrics budskaber om energieffektivisering, elektrificering og den grønne omstilling endnu længere ud over rampen i Norden og Baltikum, siger Thomas Møllgaard.

Ud over sin rolle i Schneider Electric er Thomas Møllgaard bestyrelsesmedlem i interesseorganisationerne Dansk Erhverv og Synergi, hvor han blandt arbejder for at få energieffektivisering og elektrificering højere op på den politiske agenda.

Inden sin ansættelse i Schneider Electric i 2019 arbejdede Thomas Møllgaard 10 år i Novo Nordisk, hvor han nåede at blive forfremmet syv gange.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093