23948sdkhjf

Trackman slår igen, igen rekord

Selvom nordsjællandske Trackman har sat rekord på rekord de sidste efterhånden mange år, er der ikke meget, som tyder på, de er ved at bremse op.

I hvert fald blev 2022 endnu et rekordår på toppen, hvor omsætningen vokser med 23 procent til over 1,4 milliarder kroner.

Og det er fortsat i golfverdenen, at omsætningsfremgangen er hentet. Det skriver Finans.

Trackman teknologi indbefatter en radar, der kan måle en bolds bevægelser meget præcist og på den måde kan udøvere af eksempelvis fodbold eller golf optimere træningen, men det er altså primært inden for golf-segmentet, at der er hentet stor omsætning.

Alligevel fortæller direktør og medejer, Klaus Eldrup-Jørgensen, til Finans, at det rent faktisk er uden for den egentlige golfbane, at der for alvor er gang i salget.

- Heldigvis bliver vi ved med at øge salget af vores produkter. Især indenfor den type golf, der ikke foregår på golfbanen, vokser vi over hele verden. Det er for eksempel golf på driving rangen og i en simulator, siger Klaus Eldrup-Jørgensen til mediet.

Han fortæller desuden, at de indendørs golfsimulatorer er virksomhedens hurtigst voksende forretningsområde.

I regnskabet fra Trackman er der for første gang en smule tilbagegang at spore, omend den kun er på cirka 5 millioner til et bundlinjeresultat på 370 millioner kroner.

Det bekymrer Klaus Eldrup-Jørgensen sig dog ikke synderligt over. Han udtaler, at det skal ses i kontrast til et "ekstraordinært" 2021, hvor overskudsgraden var på 41 procent, mens at 2022 har budt på mange nyansættelser, der selvsagt har gjort sit indhug i det endelige overskud.

Trackmans succes bygger på deres boldtracker-system, der via doppler-teknologi kan forudsige boldens bane, spin og længde, når en golf- eller baseball-spiller slår til bolden.

Trackman A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 1411 1151
Bruttofortjeneste 849 768
Resultat af primær drift 463 466
Resultat før skat 469 475
Årets resultat 370 374
Balancestatus 950 554
Egenkapital 564 320
Antal ansatte 551 419
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126