23948sdkhjf

Ny formand og næstformand i Teknologisk Instituts bestyrelse

Mikael Bay Hansen, der er sekretariatschef i Dansk Metal, er netop blevet valgt som ny formand for Teknologisk Instituts bestyrelse på årets repræsentantskabsmøde.

Han har siddet i bestyrelsen for Teknologisk institut siden 2017 - senest som næstformand. Han afløser den tidligere bestyrelsesformand Jens Maaløe, der for nylig afgik ved døden.

I det daglige er Mikael Bay Hansen sekretariatschef i Dansk Metals formandssekretariat og sidder desuden i bestyrelsen for Industriens Fond, Symbion Fonden samt A4 Medier. Han er cand.polit. fra Københavns Universitet samt har taget efteruddannelse på CBS og Columbia Business School.

- Med Mikael får Instituttet en bestyrelsesformand, som både har indsigt i Teknologisk Institut og den store værdi, Instituttet og resten af GTS-systemet skaber for danske virksomheder. Derudover bidrager Mikael med stor indsigt i, hvordan teknologianvendelsen kan lykkes i især de danske produktionsvirksomheder. Det er vigtigt både i forhold til vigtigheden af adgang til – og opkvalificering af arbejdskraft, men også i forhold til at hjælpe danske virksomheder med den nødvendige grønne omstilling, siger administrerende direktør Juan Farré, Teknologisk Institut.

Ved repræsentantskabsmødet blev nyvalgte Carsten Toft Boesen, CEO i Niras Gruppen, valgt som næstformand. Carsten Toft Boesen er desuden bestyrelsesformand på blandt andetRoskilde Universitet og præsident for Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV.

- Carsten Toft Boesen kommer blandt andet med en enorm viden om, hvordan man skaber de bedste vækstbetingelser for innovative og bæredygtige løsninger. En evne, som vi glæder os til at sætte i spil i vores arbejde med at udvikle teknologiske løsninger til gavn for dansk erhvervsliv. Han kommer med en lang erfaring og personligt commitment til at skabe synergier og fælles agendaer på tværs af industrien og innovationssystemet til gavn for både erhvervslivet og for samfundet generelt, siger Juan Farré.

Udover Carsten Toft Boesen blev også ejeren af SMV360°, Dorte Zacho, nyvalgt til bestyrelsen. Dorte Zacho er blandt andet bestyrelsesformand i VL27 Midtjylland – Dansk Selskab for Virksomhedsledelse og jurymedlem i Dira – Dansk Robot Netværk.

Bestyrelsen for Teknologisk Institut består nu af:

• Sekretariatschef Mikael Bay Hansen, Dansk Metal (formand)

• CEO Carsten Toft Boesen, Niras Gruppen (næstformand)

• Rektor Anders Bjarklev, Danmarks Tekniske Universitet, DTU

• Group CEO Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen Group

• VP Per Laursen, Danish Crown

• Formand Claus von Elling, 3F, Byggegruppen

• Ejer Dorte Zacho, SMV360°

• Centerchef Lotte Bjerrum Friis-Holm, medarbejdervalgt

• Centerprojektleder Peter Lemcke Frederiksen, medarbejdervalgt

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063