23948sdkhjf

Universal Robots' salg går tilbage

Universal Robots har i første kvartal oplevet en tilbagegang i salget af robotter. Omsætningen er på 72 mio. dollars (486 mio. kr.), og det er en tilbagegang på 16 procent. Det fortæller firmaet i en pressemeddelelse.

Det skal ses i forhold til, at første kvartal 2022 var virksomhedens bedste kvartal nogensinde.

Universal Robots’ finansdirektør Kim Nørgaard Andreasen siger:

- De svære makroøkonomiske forhold fortsætter med at påvirke efterspørgslen på automatisering, og vores overordnede resultater er også påvirket af ændringen i valutakurser.

Ordrer på ny robot

Det fynske robotfirma glæder sig dog over, at virksomheden har fået et "pænt" antal ordrer på sin nye UR20-robot. Forsendelserne af den ny robot starter senere på året.

UR glæder sig også over, at firmaet har fået succes med et Customer Success Management-program, hvor man lægger vægt på at yde kunderne mere support i implementeringsfasen af nye robotter.

Kim Nørgaard Andreasen forklarer, at det nye program er en del af en bredere virksomhedsstrategi om at imødekomme den globale efterspørgsel på automatisering og samtidig fastholde fokus på den enkelte kundes succes.

- Vi fortsætter med at fokusere på de ting, vi kan kontrollere. Vores forpligtelse til enhver kundes succes er en kerneværdi i Universal Robots, og det vil blive ved med at være en topprioritet for os. Efter at have set den positive forskel som vores Customer Succes Program har gjort for vores kunder i Nordamerika, er vi overbeviste om, at vi ved at levere mere support i implementeringsfasen vil sikre, at Universal Robots bliver ved med at være det logiske valg for kunder af alle størrelser, siger Kim Nørgaard Andreasen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094