23948sdkhjf

Medico-selskab får ny COO

De sidste år har været svære for medicoselskabet Ambu, men de har lagt en ny strategi ved navn Zoom In, og den er de begyndt at eksekvere på.

Til den opgave har de netop hentet ny driftsdirektør, og det er fra dags dato Henrik Birk, der er COO i Ambu. Han erstatter Henrik Ankjær, der efter 35 år i Ambu har valgt at træde ned fra sin post.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Henrik Birk kommer ligeledes til at være en del af koncerndirektionen hos Ambu, og CEO Britt Meelby Jensen ser frem til at få ham med på holdet.

- Jeg er glad for at byde Henrik velkommen til Ambu som vores nye Chief Operations Officer. Han er uden tvivl en stærk tilføjelse til vores direktion, og jeg er sikker på, at hans globale ledelseserfaring og store viden vil komme Ambu til gode, mens vi eksekverer på vores Zoom In-strategi og de fremtidige muligheder, siger Britt Meelby Jensen.

Stor erfaring

Henrik Birk har gennem sin karriere haft flere ledelsesstillinger i sundhedsindustrien. Han har blandt andet været COO hos Bavarian Nordic og har senest været CEO hos norske ACD Pharmaceuticals.

Den nye COO glæder sig til at tage fat på arbejdet i Ambu.

- Jeg ser frem til at tiltræde i Ambu og være med til at forme udviklingen og lanceringen af nye produkter, som kan gøre en forskel i patienters og sundhedsansattes liv. Ambus nye Zoom In-strategi giver en motiverende mulighed for vækst og innovation, så det er en spændende tid at komme ind i virksomheden, lyder det fra Henrik Birk.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nyt genanvendelsesanlæg slår dørene op: - Vi er meget tilfredse
Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond
Tech Days løber af stablen i Horsens
IoT-virksomhed indgår nyt stor-samarbejde
Gomspace taber stor ordre og mister 28 omsætningsmillioner
Fom Technologies ændrer i ledelsen og etablerer sig i USA
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094