23948sdkhjf

Erfaren bestyrelsesformand skal lede robotfirmas ekspansion i Østeuropa

Med en fortid som EVP for Canon i Mellemøsten og Afrika har Shape Robotics nye bestyrelsesformand en stor erfaring at trække på

2022 har været et travlt år for Shape Robotics, der er specialiseret indenfor undervisningsteknologi til skoler. Virksomheden har meddelt planer om en børsnotering, ligesom man også arbejder mod at ekspandere i Østeuropa.

Derfor er der behov for erfarne kræfter i spidsen for robotvirksomheden, som netop har udvidet bestyrelsen er netop blevet udvidet med en ny formand og to nye medlemmer, skriver Shape Robotics i en pressemeddelelse.

I spidsen for bestyrelsen er nu Jeppe Frandsen, der er blevet valgt som formand. 

- Det bliver første gang, at jeg sidder for bordenden for et børsnoteret selskab, men det er en rejse, hvor min egen kommercielle, internationale erfaring bliver flankeret af de helt rigtige kompetencer inden for governance, teknologiforståelse, finansiering og undervisning. Min erfaring fra Canon og mit arbejde med både hardware og software passer godt ind i Shape Robotics’ forretningsmodel, og jeg er overbevist om, at jeg og de to nye medlemmer af bestyrelsen hver især kan bidrage til udvikling og vækst og samtidigt sikre kontinuiteten i samarbejde med den øvrige ledelse, siger Jeppe Frandsen.

Jeppe Frandsen kommer med 25 års ledelseserfaring indenfor international forretningsudvikling, skriver Shape Robotics. Han har tidligere været VPA for EMEA i Canon og er i dag fungerende næstformand for softwarevirksomheden Milestone Systems.

De nye bestyrelsesmedlemmer er Kasper Holst Hansen, stifter og CEO i Flying BizKit, og Annette Siewert Lindgreen, tidligere adm. direktør for Plougmann Vingtoft og CFO for Zacco & Shark Solutions.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079