23948sdkhjf

Demant får 20 procent vækst i første kvartal

Demant er kommet godt ind i 2023.

Det står klart, efter selskabet torsdag har offentliggjort regnskabet for første kvartal.

Her vokser den samlede omsætning til 5,5 milliarder kroner fra 4,6 milliarder i første kvartal i fjor. Det svarer til en vækst på 20 procent, og den organiske vækst i perioden var på 14 procent.

Det er over de oprindelige forventninger, oplyser Demant i en børsmeddelelse.

- For Demant begyndte året virkeligt godt, og vi glæder os over, at det er lykkedes os at vinde markedsandele i Hearing Healthcare-segmentet, og særligt i Hearing Aids, der leverede helt ekstraordinær organisk vækst på 26 procent i første kvartal, som fik ekstra næring af en meget succesfuld lancering af Oticons nye flagskibsprodukt, Oticon Real, siger topchef Søren Nielsen i meddelelsen.

Han påpeger dog, at der også har været udfordringer på særligt Communications-området, men at de ser lyst på resten af året.

- Trods negativ vækst i Communications opjusterede vi for nyligt vores forventninger til 2023, og vi vil fortsat fokusere på at holde det kommercielle momentum og på at levere livsforandrende høresundhed til gavn for mennesker med høretab og for samfundet som helhed, siger Søren Nielsen.

Demant forventer samlet en organisk omsætningsvækst på 6-10 procent i 2023 og et driftsresultat på 3,8-4,2 milliarder kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.877