23948sdkhjf

Weibel henter stor profil til at stå for driften

Radarproducenten Weibel Scientific har fået ny driftsdirektør.

Dorthe Finne er fra 1. maj tiltrådt som Vice President Operations - driftsdirektør - hos Weibel, hvor hun også kommer til at blive en del af direktionen.

Det oplyser Weibel i en pressemeddelelse.

Weibel Scientific har en vækststrategi, hvor omsætningen skal mere end fordobles på fem år, og centralt i væksten står udnyttelsen af et teknologisk forspring på et eksplosivt voksende marked for overvågning og beskyttelse af luftrummet.

Virksomheden oplever en stærkt stigende efterspørgsel på deres nyudviklede radar til overvågning af droner. Fremgangen sætter høje krav til effektive processer, som hele tiden tilpasser sig og samtidig sikrer den højeste kvalitet i hver leverance, og det, tror CEO Frode Scott Nilsen, kan Dorthe Finne være med til at føre ud i livet.

- Vores radarsystemer og vores kunders behov er komplekse, og vi udvikler og producerer alle dele selv, så vi har fuld kontrol over det endelige produkt. Samtidig er vi på en markant vækstrejse, hvor opgaven består i at følge med en meget stor efterspørgsel fra kunder over hele verden. Vi er meget stolte over at kunne tiltrække en profil som Dorthe, og hun er den helt rette til at sikre, at vi kan levere på efterspørgslen med den allerhøjeste kvalitet i hver eneste leverance og samtidig gribe nye muligheder uden at miste momentum, siger Frode Scott Nilsen i pressemeddelelsen.

Dorthe Finne har stor erfaring med alle aspekter af driftsrollen fra indkøb til produktion fra lederstillinger i blandt andet Struers og Rockwool, og hun glæder sig til at tage fat på arbejdet.

- Jeg er dybt motiveret af at blive en del af en virksomhed, der er så bredt anerkendt over hele verden for at levere en teknologi i absolut særklasse, som gør en reel forskel. Samtidig har jeg allerede oplevet en enorm stolthed og passion blandt medarbejderne i alle led af organisationen. Den kombination er unik, og jeg ser frem til at være med til at indfri det potentiale, som Weibel har indstillet kompasset efter, siger Dorthe Finne.

Hun kommer senest fra en rolle som produktionschef i Struers, der er leverandør af løsninger til metallografiske undersøgelser, og har en kandidatgrad i ledelse og produktion fra DTU.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078