23948sdkhjf

Batteri-grossist flytter i spritnyt domicil

For omkring et år siden tog den nordjyske batterigrossist Danbrit Akkumulator første spadestik til deres splinternye domicil på Aalborg Havn.

De er nu færdige med byggeriet og er for nyligt rykket ind i de nye omgivelser.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Indvielsen af de nye faciliterer sker efter flere år med solid vækst, der har øget behovet for plads. Og derfor glæder Danbrit Akkumulator sig over endelig at kunne flytte ind.

- I de senere år har pladsmangel været en udfordring. Nu har vi fået ekstra lagerkapacitet og samlet det ét sted, og at vi så samtidig kan kombinere det med nye kontorfaciliteter er kun en fordel. Heldigvis er byggeriet skredet planmæssigt frem efter et godt samarbejde med både Myhlenberg Byg A/S og Port of Aalborg, så vi nu kan komme godt på plads, fortæller administrerende direktør hos Danbrit Akkumulator Hugo Møller.

Danbrits forretning baserer sig især på salg af Bosch- og Varta-batterier. Det har de gennem flere år haft en fin forretning på, men med de nye omgivelser kan det blive en mulighed at vokse forretningen yderligere, fortæller Hugo Møller.

- Da tankerne om et nyt domicil spirede, var det naturligt for os at kigge mod den østlige del af Aalborg, hvor en stor del af erhvervsudviklingen i regionen foregår. Med den nye placering er vi placeret tæt på vores fragtcentral og kan på den måde drage fordel af de logistiske muligheder, området tilbyder. Samtidig har vi mulighed for at udvide, hvis der opstår behov for det. Så på den måde er placeringen ideel, siger Hugo Møller.

I de nye omgivelser på Aalborg Havn får Danbrit i første omgang 8500 kvadratmeter til kontor- og lagerfaciliteter, mens der altså også på sigt er plads til yderligere udvidelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141