23948sdkhjf

Forsvarsklynge har fundet sin nye direktør

For godt to måneder siden kunne forsvarsklyngen Censec meddele, at deres direktør gennem 10 år, Klaus Bolving, ville træde ned fra sin post for i stedet at indtræde som Business Development Director i virksomheden.

Nu har Censec så fundet sin nye administrerende direktør. Fra 1. august hedder hun Charlotte Ployart Wetche.

Det oplyser Censec i en pressemeddelelse.

Charlotte Wetche kommer senest fra et job som direktør i Falcks danske ambulanceforretning, hvor hun har haft ansvar for driften af Falcks ambulancekontrakter i Region Midtjylland og Syddanmark.

CV'et vidner desuden om en karriere med omfattende erfaring fra både det civile og militære område, ikke mindst med 30 år på forskellige poster i Forsvaret. I 2007 var Wetche eksempelvis chef for cirka 170 danske soldater, der var udsendt til Helmand-provinsen i Afghanistan, og i 2018 til 2019 var hun også udsendt, denne gang som chef for det danske styrkebidrag i Irak.

- Med Charlotte Wetche er vi lykkedes med at finde en kandidat, som både har operativ erfaring fra internationale brændpunkter, et stærkt netværk på det politiske og militære område og topledelseserfaring fra en førende privat virksomhed. Hun er en utrolig stærk profil, som åbenlyst brænder for vores område, og vi glæder os meget til samarbejdet, fortæller Ib Gosmer, der for nyligt blev valgt til ny formand for Censec.

Hovedpersonen selv glæder sig også til at tage fat på arbejdet.

- Jeg ser meget frem til at arbejde med forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien fra et helt nyt perspektiv, hvor det stadig handler om at fremme og beskytte danske interesser. Censec er en klynge i vækst og udvikling, og jeg ser en spændende udfordring i at arbejde i krydsfeltet mellem politisk og militær strategisk styring, hvor mine evner og erfaring indenfor samarbejde og diplomati kan bringes i spil. Meget af mit arbejdsliv har handlet om at få mennesker med vidt forskellig baggrund til at arbejde i samme retning, og det ser jeg også som nøglen til at lykkes i en medlemsorganisation som Censec, siger Charlotte Wetche.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Invisio-boss efter ny rekordordre: - Det her er kun starten
Nordjyder præsterer flot halvårsregnskab og hyrer ny CFO
Aalborgvirksomhed runder 50 år: - Det er aldrig selvskrevet
Virksomheders konkurstal stabiliserer sig efter coronapukkel
Afgørelse: TDC skal droppe kinesisk hardware
Vækstkomet vinder ny storordre: - Vores strategi gør os attraktive
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188