23948sdkhjf

Nordjysk elkedel-ekspert solgt til kapitalfond

Kapitalfonden Magnesium Capital har købt aktiemajoriteten i Nørresundby-virksomheden Inopower. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Inopower specialiserer sig i elektrificerede opvarmningssystemer, der bruges ved produktion af varmt vand og damp.

Det er Magnesium Capitals syvende investering. Fonden har specialiseret sig i hurtigt voksende teknologier og virksomheder der er specialiseret inden for skiftet til en decentraliserede, dekarboniserede og digitaliserede energisystemer.

- Inopower har oplevet en hidtil uset efterspørgsel efter sin teknologi i løbet af de sidste mange år. For at skalere hurtigt og effektivt ønskede vi en partner, der kunne bringe finansielle ressourcer, dyb markedsforståelse og stærke driftsevner. Givet Magnesiums paneuropæiske strategi, etablerede tilstedeværelse i Norden og udelukkende fokus på teknologi, der muliggør energiomstillingen, føler vi, at vi har fundet den rette partner til at hjælpe os med at accelerere Inopowers vækst, siger Troels Davidsen, bestyrelsesformand og grundlægger af Inopower.

- Vi er glade for at tilføje denne investering til Magnesium Capital-porteføljen. Deres ekspertise inden for Power-to-Heat-teknologier sammen med dets misundelsesværdige resultater med at levere løsninger til verdens mest erfarne fjernvarmeoperatører og dominerende position i dette højvækstområde, gør at Inopower passer perfekt til vores investeringsstrategi. Vi ser frem til at arbejde sammen med Troels og resten af ​​ledelsesteamet om at støtte virksomheden i denne næste fase af deres rejse, siger Ian Jones, managing partner for Magnesium Capital.

Der er tale om Magnesium Capitals anden investering i Danmark. Tidligere har kapitalfonden købt Scada International, der er leverandør af software og styresystemer til vedvarende energisystemer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109