23948sdkhjf

Aalborg-virksomhed runder 50 år: - Det er aldrig selvskrevet

I 1973 blev nordjyske Melsen Tech etableret i en baggård i Aalborg, og det betyder, at virksomheden, der siden er flyttet til det sydlige Aalborg, kan fejre 50-års jubilæum i år.

Produktionsvirksomheden Melsen Tech lagde ud med blot at levere tryk, men de gør sig i dag i udvikling og produktion af blandt andet user interfaces, print og box build.

Virksomheden er ligeledes blevet udvidet med opkøb gennem tiden, og alt i alt er det en tilfreds administrerende direktør i form af Marcus Holm, der kan gøre status forud for jubilæet.

- De seneste år har budt på en glædelig udvidelse, da Setiket i Esbjerg blev en del af Melsen Tech, men årene har også budt på uvante situationer med verdensomspændende nedlukninger og forsyningskriser. Det har lært os, at verdenssituationen hurtigt kan vende, og det aldrig er selvskrevet, at ens virksomhed og medarbejdere er forskånet for dårlige tider. Jeg og mine partnere er derfor utroligt stolte og ydmyge over, at vi kan fejre virksomhedens 50-års jubilæum, fortæller Marcus Holm i en pressemeddelelse.

Marcus Holm fortæller videre, at han ser virksomhedens succes som et udtryk for, at de har været i stand til både at servicere de mindre og de større kunder.

- I dag er vi cirka 75 medarbejdere i Aalborg samt i omegnen af 20 medarbejdere hos Setiket, og selvom vi er blevet en stor virksomhed med kunder fra hele verden, udvikler vi stadig produkter til den lokale enkeltmandsvirksomhed på lige fod med den internationale koncern. Det vigtige for os er, at vores kunder er klar på at skabe kundespecifikke løsninger fra bunden i tæt samarbejde med vores specialister, og det er af samme grund, at vi stadig har produktionslokaler i Aalborg, hvor vi har fuld kontrol over hele processen, siger Marcus Holm.

Stor fejring

Det er helt præcist fredag 9. juni, at Melsen Tech kan fejre jubilæet

Og fejret bliver det. Både med fagligt og festligt indhold, lyder det i pressemeddelelsen.

- Dagen vil starte med workshops, fremvisning af nye produkter og dialog med vores kunder samt et unikt indblik i produktion og vores løsninger på serigrafi og boxbuilding. Har man ikke fået nok faglig viden i løbet af formiddagen, får man senere mulighed for lidt perspektiv fra oven, når vi tilbyder helikopterture for gæsterne, mens Mette Blomsterberg står for det søde indslag. Men i sidste ende handler det om at fejre, at Melsen Tech står stærkere end nogensinde før. Det fik vi bekræftet i det seneste årsregnskab, der viste en solid fremgang, og det har vi vores kunder, samarbejdskollegaer og dygtige medarbejdere at takke for, lyder det fra Marcus Holm.

Han henviser til seneste offentlige regnskab, der løb til udgangen af april i fjor, hvor Melsen Tech hentede en bruttofortjeneste på 36 millioner kroner og lavede lige knap 7 millioner kroner på bundlinjen.

Melsen Tech blev i sin tid stiftet af Svend Melsen. I dag ejes selskabet af Ken og Teidt Due.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096