23948sdkhjf

Ishøj-virksomhed køber svensk samarbejdspartner

Ishøj-virksomheden Northcom har været på opkøb på den anden side af Øresund, hvor de har købt svenske LS Elektronik, der holder til i Stockholm.

Northcom, der leverer løsninger til kritisk kommunikation inden for blandt andet forsvar og politi, har dags dato overtaget elektronikvirksomheden LS Elektronik, der specialiserer sig i hardware og software til radiokommunikation.

Det oplyser Northcom i en pressemeddelelse.

Northcom beskriver handlen som et dette strategisk opkøb, der gør Northcom i stand til at udvide "produktsortimentet inden for blandt andet det hurtigt voksende område af fjernstyring af radiokommunikation over IP samt integration af forskellige typer af radiosystemer."

Hos Northcom er det især tilføjelsen af LS Elektroniks flagskibsprodukt, Mimer SoftRadio, som har været afgørende for handlen.

- Vi er meget glade for at kunne byde Mimer SoftRadio og LS Elektronik velkommen til Northcom-familien. Egenudviklede produkter, tekniske kompetencer og en imponerende kundebase stemmer perfekt overens med Northcoms strategiske vision. Denne erhvervelse øger ikke bare vores produktudbud men giver os også mulighed for at komplementere løsninger af kritisk kommunikation til vores kunder, siger Kenneth Hübner, bestyrelsesformand for Northcom, i pressemeddelelsen.

I den nye konstellation vil LS Elektronik fortsat operere under eget navn, og direktør Lars Stahre kommer til at fortsætte i sin rolle - nu blot under Northcom-paraplyen.

Parterne har ikke oplyst, hvor meget Northcom har måttet smide for at købe LS Elektronik.

Om Northcom

  • Stiftet som Radiocom for over 50 år siden.
  • Skiftede sammen med danske og norske søsterselskaber i 2020 navn til Northcom.
  • Leverandør af løsninger til kritisk kommunikation inden for en række forskellige brancher inklusiv missions- og forretningskritisk kommunikation, blå blink, industri, transport, sikkerhed, energi og vindkraft.
  • Leverer alt fra radiokommunikation til Forsvaret, ambulancer og Tour de France-hold til alarmsystemer til varmeværker og kommunale institutioner.

Kilder: Northcom

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14