23948sdkhjf

God start for Martin

Industrikonglomeratet Schouw & Co. har netop fremlagt årets første kvartalsregnskab, og det viser fremgang. Også Martin Gruppen er igen ved at se lys for enden af tunnelen.
Schouw & Co.´s resultat før skat steg i årets første kvartal med 122,1 mio. kr. til 289,9 millioner kroner.

Det er gået godt for koncernens virksomheder generelt, og også Martin, der er verdens førende producent af computerstyret effektlys til underholdnings- og oplevelsesindustrien, har igen fået fat og haft held til at reducere sidste års kvartalsunderskud markant.

Det realiserede resultat før skat blev nemlig ”blot” et underskud på 3,0 mio. kr. i første kvartal af 2006 mod et underskud på 28,0 mio. kr. i første kvartal af 2005, hvilket er bedre end forventet.

Martin har haft en god start på 2006, som har øget sandsynligheden for, at den forventede resultatfremgang for hele året kan realiseres.

Der er dog stadig en række udfordringer for lysproducenten, så koncernen har ikke på nuværende tidspunkt valgt at ændre på resultatforventningerne til hele året.

Samlet set har Schouw & Co. dermed fået en god start på 2006. Det har øget sandsynligheden for, at det forventede resultat for året kan realiseres, selv om koncernens virksomheder alle står over for væsentlige udfordringer som høje råvarepriser og tekniske, organisatoriske eller markedsmæssige opgaver.

Kilde: Schouw & Co. http://www.schouw.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.83