23948sdkhjf

NetPartner åbner ny afdeling

NetPartner A/S styrker sin markedsposition yderligere med udvidelse af afdeling i Aalborg. Udvidelsen ligger i naturlig forlængelse af den markante fremgang, der har været hos NetPartner de seneste år.
Konsulenthuset NetPartner A/S kunne den 1. maj 2006 slå dørene op for en ny afdeling i Aalborg, som skal forbedre mulighederne for at servicere kunder på landsdækkende basis.

Ved roret, som daglig leder af Aalborg afdelingen, er Jesper Christensen, der er medaktionær i selskabet og har været ansat i NetPartner siden 2000.

- Vi forventer, at Jesper via sin høje kompetence og store engagement, kan medvirke til at opbygge et stabilt fodfæste i det jyske, udtaler NetPartners administrerende direktør, Marius Jeppesen.

Det stabile og snart 12 år gamle firma har gennem de seneste år oplevet positiv vækst og særlig markant er fremgangen de seneste år i både medarbejderantal og omsætning. Der er sket en stigning fra 25 medarbejdere i 2004 til 41 medarbejdere i 2006.

- Væksten har været fordelt på alle NetPartners områder, dvs. både infrastruktur, hosting, ERP, udvikling og kopi/print forretningen, udtaler Marius Jeppesen.

Med åbningen af den jyske afdeling, forventer NetPartner fortsat at være totalleverandør inden for IT for mindre og mellemstore virksomheder, samt have spidskompetence på bl.a. infrastruktur over for større private og offentlige virksomheder.

-Vores strategi er, at kunne servicere vores nuværende og kommende kunders lokationer i Jylland og give dem en stærk landsdækkende samarbejdspartner, udtaler Marius Jeppesen.

Med NetPartners mål om at opnå et trecifret million beløb i omsætning, vil der uden tvivl ses en fortsat vækst i medarbejderstaben og Marius Jeppesen, vil da heller ikke udelukke, at det kan ske via opkøb.

Kilde: NetPartner A/S. http://netpartner.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094