23948sdkhjf

Østjysk ingeniørkoncern får ny bestyrelsesformand

Dis/Creadis, der har mere end 25 års erfaring inden for blandt andet vindbranchen, har netop fået ny bestyrelsesformand.

Søren Bunk, en af virksomhedens grundlæggere og langvarig bestyrelsesformand, træder tilbage fra sin rolle som formand og fortsætter som bestyrelsesmedlem.

Søren Bunk har spillet en afgørende rolle i at etablere virksomheden som en respekteret aktør i branchen. Under Søren Bunks ledelse er Dis/Creadis blandt andet blevet en betroet partner inden for vindsektoren.

– Søren Bunks rolle i vores virksomheds vækst og succes har været betydelig, og vi sætter stor pris på hans dedikation og lederskab gennem årene. Hans beslutning om at træde ind i en rolle som bestyrelsesmedlem giver os mulighed for at drage fordel af hans store erfaring og samtidig skabe plads til ny ledelse, siger administrerende direktør Kenneth Schmidt Jensen.

Ny bestyrelsesformand med markant grøn profil

I stedet byder Dis/Creadis velkommen til Mads-Ole Astrupgaard som ny formand for bestyrelsen. Med en bemærkelsesværdig profil inden for den grønne sektor bringer Mads-Ole Astrupgaard værdifuld ekspertise og et nyt perspektiv til bestyrelsen.

– Mads-Ole Astrupgaards ekspertise vil være uvurderlig, mens vi fortsætter med at udvikle os inden for den vedvarende energisektor. Hans lederskab vil yderligere styrke vores position i sektorens transition mod bæredygtighed og digitalisering, siger Kenneth Schmidt Jensen.

Mads-Ole Astrupgaard har gennem en årrække været CEO hos Fritz Schur Technical Group, og sidder blandt andet i bestyrelsen hos Green Power Denmark. Han siger:

– Jeg er virkelig begejstret for at blive en del af det stærke og kompetente team hos Dis/Creadis. Et team, der har opbygget en imponerende virksomhed gennem organisk vækst. Jeg ser en lys fremtid for vores virksomhed, og jeg vil forsøge at styrke vores internationale vækst og skalere vores forretninger. Det har stor betydning for mig, at vi gør dette uden at gå på kompromis med det solide fundament, som forretningen er bygget på. Vi skal være loyale over for vores rødder, vores værdier og vores afprøvede strategier, samtidig med at vi omfavner nye muligheder for at fremme innovation og bæredygtighed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078