23948sdkhjf

Invisio fordobler omsætningen i første halvår

Det går som bekendt rigtigt godt for Invisio for tiden.

Den danske virksomhed, der specialiserer sig i kommunikationsudstyr til højintense kampsituationer i eksempelvis militæret, har landet den ene store ordre efter den anden efter Ruslands invasion af Ukraine.

Det kan tydeligt ses på virksomhedens regnskabstal, for i første halvdel af 2023 formåede de at fordoble omsætningen til 581 millioner SEK, mens de er gået fra et tab på 11,7 millioner SEK i H1 i 2022 til et overskud på 87,3 millioner SEK i samme periode i år.

Det fremgår af selskabets nyligt offentliggjorte halvårsregnskab.

I en børsmeddelelse fra det svensk-noterede selskab lyder det fra CEO Lars Højgård Hansen, at der for nuværende er ordrer for 800 millioner SEK i bogen, og at de med det fortsat aktive marked holder fast i forventningerne om samlet stor vækst i 2023.

Det er i tråd med Lars Højgård Hansens udtalelser til Electronic Supply i juni, hvor de landede virksomhedens hidtil største ordre. Her var han optimistisk omkring fremtiden i Invisio, fordi mange lande efter krigens start har valgt at investere i egne forsvar og flere vil leve op til Nato-krav om forsvarsbudgetter.

- Der kommer til at være mange store investeringer i forsvar de kommende 10-15 år, så det her er nok kun starten, sagde Lars Højgård Hansen i den forbindelse til Electronic Supply.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078