23948sdkhjf

Jysk komponentleverandør på opkøb

Den vejlensiske virksomhed MTO Electric, der er leverandør af el-komponenter og el-skabe, har været på opkøb.

Således overtager MTO Electric fra 1. august BK Crimp, der sælger crimp- og klippemaskiner.

Det oplyser MTO Electric i en pressemeddelelse.

I den nye konstellation kommer BK Crimps hidtidige ejer og direktør, Bent Kristensen, til at fortsætte som Key Account Manager i MTO Electric, der med opkøbet har udvidet sortimentet og nu også kan byde på crimp-, klippe og afsorteringsmaskiner.

BK Crimp har siden 2009 arbejdet med salg og service af maskiner og komponenter til den danske kabel-, ledning- og elektronikindustri.

Med integrationen af BK Crimp i MTO Electric bliver både produkter, kompetencer og relationer fra BK Crimp videreført i en samlet organisation.

BK Crimp har et bredt spektrum af kunder fordelt over hele Danmark samt agenturer i Tyskland, Italien og Tjekkiet. Produkterne bliver videreført i produktprogrammet hos MTO Electric, og Bent Kristensen vil fortsat stå til rådighed for både nye og eksisterende kunder, som ønsker rådgivning, support og service, lyder det i pressemeddelelsen.

Hos MTO Electric ser man frem til at byde nye kunder og leverandører velkommen.

- Vi er glade for, at Bent har valgt at køre forretningen videre hos os. Vi deler den samme vision om at levere produkter af høj kvalitet og skabe langvarige relationer med vores kunder. Såvel produkter og service er et stærkt supplement til vores eksisterende portefølje, siger direktør Mads Velbæk, der sammen med direktør Michael Johansen ejer MTO electric.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079