23948sdkhjf

Nordomatic med to udenlandske opkøb

Gennem flere år har Nordomatic, der leverer løsninger til bygningsautomation, vokset gennem opkøb, og henover sommeren er de gået videre med den strategi.

De har netop opkøbt engelske Pillinger Controls og hollandske MRC Innovatief Klimaatbeheer, oplyser Nordomatic i en pressemeddelelse.

I meddelelsen kalder Nordomatic opkøbene for strategiske og glæder sig over, at de "markerer en vigtig milepæl i Nordomatics vækststrategi og styrker positionen som en europæisk nøglespiller inden for bygningsautomation."

Om Nordomatic

  • Nordomatic leverer løsninger, som integrerer og styrer bygningsopvarmning og køling, belysning, adgangskontrol, sikkerhed og brandsikring.
  • Virksomheden er repræsenteret i Danmark ved Nordomatic A/S i Herning, der i 2022 beskæftigede 165 medarbejdere.
  • Er desuden repræsenteret i resten af Skandinavien, England og i Benelux-området.
  • Omsatte i 2022 for over 1,5 milliard SEK.

Kilde: Nordomatic

Hos Nordomatic lægger Dave Connell, country director for England, vægt på de strategiske overvejelser, der har ligget til grund for opkøbet af Pillinger Controls.

- Dette opkøb tilfører en række unikke styrker og aktiver til Nordomatic. Pillinger Controls' etablerede og langsigtede relationer med kunder og deres fokus på vækst stemmer perfekt overens med Nordomatics strategi og dna. Ved at forene kræfterne, vil vi stå endnu stærkere som en pioner indenfor branchen og vi kan udnytte fælles ressourcer til at øge indtjeningen, siger Dave Connell i pressemeddelelsen.

I Holland bliver opkøbet af MRC Innovatief Klimaatbeheer også en gevinst, spår Benelux-direktør i Nordomatic, Lyon van Hest. Han hæfter sig især ved virksomhedens 25 års erfaring og store kundebase.

- Som en endnu uafhængig systemudbyder lægger MRC stor vægt på at opretholde høje kvalitetsstandarder. Jeg er begejstret for dette partnerskab og de muligheder, det vil bringe til Nordomatic. Opkøbet af MRC giver os muligheden for at udnytte deres ekspertise, systemer og portefølje. Dette opkøb passer perfekt med vores mål om at udvide i regionen og gør os stærkere sammen. Vi vil drive innovation, levere langsigtet bæredygtig værdi til vore kunder og dermed styrke vores position som markedsledere, siger Lyon van Hest.

I pressemeddelelsen lægger Nordomatics administrerende direktør, Toke Juul, ligeledes vægt på, at opkøbene er i tråd med Nordomatics strategi, hvor man "kontinuerligt afsøger muligheder for vækst."

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091