23948sdkhjf

Målerproducent skifter ud på direktør-posten

Gasmålerproducenten Flonidan med base i Horsens har valgt at skifte ud på direktørposten.

Tidligere direktør Karsten Omann, der overtog stillingen efter Sten Dyrmose for to år siden, forbliver dog i virksomheden som driftsdirektør - en stilling han har bestredet tidligere. 

Ny mand i direktørstolen bliver 53-årige Sten Andersen, der senest kommer fra en stilling som direktør for forretningsenheden Powder hos Tetra Pak. En organisation, hvor han gennem en årrække har beklædt forskellige lederstillinger i ind- og udland

- Vi er glade for at byde Sten Andersen velkommen som vores nye CEO. Hans imponerende meritter inden for ledelse og strategisk beslutningstagning gør ham til et godt match for Flonidan, som fortsætter med at udvikle sin forretning over hele verden, siger Hans Ottosen, formand for Flonidans bestyrelse i en pressemeddelelse. 

Også Sten Andersen udtrykker glæde over den nye rolle.

- Jeg er beæret over at blive en del af Flonidan og at skulle lede denne dynamiske virksomhed med speciale i avancerede løsninger til gasbranchen, siger Sten Andersen, der glæder sig til at blandt andet at udbygge virksomhedens produktudbud. 

Tilbage som COO

Den afgående CEO, Karsten Omann, vender tilbage til sin rolle som COO, som han også har varetaget sideløbende med direktørposten gennem to år. 

- Jeg vil gerne takke Karsten Omann for hans lederskab som CEO igennem de seneste to år, siger Hans Ottosen og tilføjer: 

- I hans tid har Flonidan været hårdt ramt af de globale problemer i forsyningskæden, og Karsten har formået at lede organisationen gennem disse udfordrende tider. Vi er glade for at have ham tilbage fuld tid i rollen som COO, hvor hans operationelle evner utvivlsomt vil bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

Flonidan har mødt en række udfordringer i de senere år, men ser nu frem mod vækst inden for kerneområdet gasmåling, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109