23948sdkhjf

Kinesisk elektronikgigant indtager Danmark

Efter flere år på det danske marked med brandet Gorenje og som OEM-leverandør er kinesiske Hisense nu at finde i de danske elektronikbutikker i eget navn.

Det oplyser den kinesiske forbrugerelektronikgigant, der er blandt verdens største TV-producenter, i en pressemeddelelse.

Hisense har åbnet forretningen i Danmark og resten af Norden med en "klar mission om at placere sig blandt de mest foretrukne forbrugerelektronikbrands."

De store ambitioner for kommer klart til udtryk i de økonomiske forventninger til det nye nordiske selskab, for her regner de med at starte ud med en trecifret millionomsætning med en årlig tocifret procentvis vækstrate.

Om Hisense

  • Kinesisk producent af forbrugerelektronik.
  • Startede i Qingdao i Kina og er i dag til stede i 160 lande verden over.
  • Har over 100.000 medarbejdere globalt.
  • Leverer produkter i eget navn og under mærkerne Gorenje, ASKO og Toshiba.
  • Fungerer som OEM-leverandør til virksomheder verden over.

Kilde: Hisense

Søren Tvergaard har indtaget rollen som administrerende direktør for Hisense i Norden, og han tror på, at en ny spiller som Hisense vil kunne disrupte det nuværende marked for forbrugerelektronik og især TV.

- Vi ser frem til den nordiske ekspansion. Vi træder ind på markedet for at ryste posen. Det kommer vi til at gøre med brede produktporteføljer inden for Home Entertainment og hårde hvidevarer. Vores ambition er at positionere Hisense som en af de fire førende aktører på TV i Danmark inden for de kommende tre år, siger Søren Tvergaard.

Hisense har allerede 100 medarbejdere på tværs af de nordiske lande, og det er planen at øge det antal løbende, lyder det i meddelelsen. Heri understreger den kinesiske virksomhed desuden, at de med deres hidtidige tilstedeværelse i form af hårde hvidevarer-brandet Gorenje allerede har etablerede salgskanaler i det nordiske marked, der vil lette deres indtræden på markederne.

Hisense holder til i Glostrup nær København.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094