23948sdkhjf

Scape Technologies indgår svensk partnerskab

Scape Technologies har indgået et nyt partnerskab med Cobots Sweden AB. Som en del af samarbejdet har Cobots afgivet en ordre på en Scape Mini-Picker løsning

Cobots specialiserer sig i salg og distribution af kollaborative robotter samt relateret tilbehør. Med hovedkvarter i Örebro dækker virksomheden hele Sverige.

- Med Cobots har vi fundet en strategisk samarbejdspartner, der vil hjælpe os med at styrke vores position på det svenske marked og betjene en bredere vifte af kunder. Vi forventer et frugtbart partnerskab, der vil give både Scape Technologies og Cobots mulighed for effektivt at imødekomme kravene i den voksende procesautomatiseringssektor, siger John Espensen, marketing & SME channel manager hos Scape Technologies, og fortsætter:

- Cobots' kernekompetencer i integration af løsninger og automatisering med kollaborative robotter harmonerer med Scape Bin-Picking-løsninger, især de brugervenlige og intuitive Scape Mini-Picker og Scape Easy-Picker--løsninger. Disse løsninger giver mulighed for effektivt og omkostningseffektivt at udføre opgaver, der tidligere var udfordrende at automatisere.

Nicklas Jermestam, CEO hos Cobots Sweden, uddyber ligeledes det nye samarbejde:

- Vi ser ivrigt frem til den yderligere udvikling af vores partnerskab med Scape Technologies og muligheden for at tilbyde vores kunder Scape Bin-Picking-teknologi. Set fra vores perspektiv repræsenterer Scapes fleksible, pålidelige og modulære Bin-Picking-løsninger fremtiden inden for automatiseret materialehåndtering.

Se nøgletal for:
Læs mere om: automatisering
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.261